Se Mariannes aktiviteter og meld dig til 2017-11-23T21:28:01+00:00

Se Mariannes aktiviteter og meld dig til

Mariannes aktiviteter

Marianne Christensen er historiefortæller og arrangør og optræder mange steder rundt omkring med sine gode fortællinger.

Mariannes liste opdateres løbende.

Link til lydfil med interview om “En flig af mit hjerte”.

Arrangementer – Forår 2018

Oversigt over arrangementer i 2018 24.1. kl. 16-18 : Historiefortælling på Vordingborg bibliotek ved Vordingborg Fortællerkreds. Vi fejrer folkemindesamleren Evald Tang Kristensen. Gratis. 28.1. kl. 14-16 : Forfattermøde med Marianne. I Frank Gravesens atelier, Vadbrovej

Fredag 23. 3. 2018 Bliv en god fortæller

Denne workshop afholdes i Roskilde og er åben for alle, som har lyst til at blive en god fortæller i privat eller offentlig sammenhæng. Du kan mærke forbedring med det samme. Læs om indhold i

Og der er meget mere på vej i 2017. Bookinger modtages også gerne.

OBS:
Kurset ‘Formidling med nærvær‘ tilbydes nu også som et 1:1 personligt coachingforløb på tre intense timer. Kontakt mig for at høre nærmere.
Dorte Roholte, forfatter, som har prøvet forløbet, udtalte bagefter:
“Jeg ankom til Mariannes workshop “Formidling med glæde” i bil. Men jeg kunne være fløjet derfra – så inspireret, begejstret og glad var jeg efter at have suget til mig af hendes nærvær og positivt smittende tilgang til det at nyde at tale foran et publikum. Jeg fik rigtig meget med mig – ikke blot mod på og lyst til at udbrede mig om det, jeg brænder for, men også de tre helt perfekte ord at lægge ud med … “

Læs mit C.V. her