Workshoppen oprettes efter behov

Kort version: Find din passion og lev den!

Længere version:
Har du lyst til at møde dig selv? Og få saft og kraft i dit liv ved at blive klar på, hvad der virkelig er vigtigt for dig? Så kom med til en aften med passionstesten hos historiefortæller Marianne Christensen, Nørregade 18 i Vordingborg!

Susanne Danig guider dig gennem Passionstesten og giver dig lidt mere baggrunds information om, hvorfor den klarhed vi skaber, er så virkningsfuld. Processen giver dig redskaberne til at opdage dine top 5 passioner, og til at leve dit liv i overensstemmelse med dem, så din retning i livet bliver klart. Det handler om at identificere og virkeliggøre de ting, du gerne vil mest af alt i dit liv. Passionstesten giver dig svaret på, hvad DIT ideelle liv er – det liv, som giver dig glæde, kærlighed og energi og får dit hjerte til at banke.
”En meget mere kraftfuld og øjenåbnende proces end jeg havde forestillet mig! Utroligt som man går rundt og tror man ved hvad man vil, indtil man sætter sig ned og møder sig selv”- skrev Helen efter at have taget Passionstesten.
Workshoppen foregår hos Marianne Christensen, som er vant til at åbne sit hjem for arrangementer.

– Jeg har mødt Susanne Danig mange gange og oplever hende som et kompetent og engageret menneske, der lever og agerer i overensstemmelse med sine værdier. Jeg har selv fulgt min passion ved at blive selvstændig for fem år siden, og jeg trives med det. Og så er det jo rart at kunne dele sin passion med andre.

Susanne Danig er Cand. Mag i Litteraturvidenskab og Moderne kultur og Kulturformidling fra Københavns Universitet, har fulgt undervisning i både USA og Frankrig, og har en diplomuddannelse i ledelse ligesom hun er certificeret Passion test Facilitator – – leder af det danske passionstest program med titel af Queen of Hearts

Workshoppen koster 500 kr. inkl. kaffe/te og materialer. Rabat til modtagere af nyhedsbrevet.
Tilmeld dig mit nyhedsbrev for at følge med i mine arrangementer.
http://mariannechristensen.us4.list-manage.com/subscribe/post
Eller du kan ringe på 30254774. Alle er velkomne.
Læs mere om Susanne Danig