Se Mariannes aktiviteter og meld dig til2018-06-17T14:48:00+00:00

Se Mariannes aktiviteter og meld dig til

Mariannes aktiviteter

Marianne Christensen er historiefortæller, underviser og arrangør og optræder mange steder rundt omkring med sine gode fortællinger.

Mariannes liste opdateres løbende.

Link til lydfil med interview om “En flig af mit hjerte”.

SkrivNU- fordybelsesdag for kvinder

Lørdag den 10.11.18. kl. 10-15:30 Denne dag er for kvinder, som har lyst til at skrive i selskab med andre. Vi skriver i dybden med eller uden et personligt mål blandet med små inspirationsøvelser, kreative

Arrangementer – 2018

 Oversigt over arrangementer i 2018 Historiefortælling, musik, foredrag, oplæsning..... Noget for enhver smag, husk tilmelding Torsdag d. 13.9. kl. 10-12: Noget på hjerte, Marianne fortæller historier til dialoggudstjeneste i Vordingborg kirke. Fredag d. 21.9. kl.

Fortæl NU

  Fortælleworkshop hos Marianne Denne workshop afholdes i udviklingscentret BIRCA, Bolbyvej 7, 3782 Klemensker. Den er åben for alle, som har lyst til at blive en god fortæller i privat eller offentlig sammenhæng.

Og der er meget mere på vej i 2018. Bookinger modtages også gerne.

OBS:
Kurset ‘Formidling med nærvær‘ tilbydes nu også som et 1:1 personligt coachingforløb på tre intense timer. Kontakt mig for at høre nærmere.
Dorte Roholte, forfatter, som har prøvet forløbet, udtalte bagefter:
“Jeg ankom til Mariannes workshop “Formidling med glæde” i bil. Men jeg kunne være fløjet derfra – så inspireret, begejstret og glad var jeg efter at have suget til mig af hendes nærvær og positivt smittende tilgang til det at nyde at tale foran et publikum. Jeg fik rigtig meget med mig – ikke blot mod på og lyst til at udbrede mig om det, jeg brænder for, men også de tre helt perfekte ord at lægge ud med … “

Læs mit C.V. her