I september 2015 blev jeg opfordret til at fortælle en lille historie til bluesmusik på SmallStars i Vordingborg.
Det er siden blevet til mange små bitte historier på vers fra 2015 til 2020. Historierne kan opfattes som personlige fortællinger om et modent kvindeliv. Måske er det også din historie.
Nu har jeg samlet alle teksterne og skrevet forhistorien om, hvorfor jeg skriver de der små, spøjse historier og optræder med dem.

Bogen er på 104 sider, og koster 100 kr.. Den kan købes hos boghandlere og på internettet.
Ønsker du et signeret eksemplar, kan du skrive til mig på marianne@mariannechristensen.dk.
Du kan hente den hos mig i Vordingborg eller få den sendt. Porto koster 44 kr. MobilePay 30254774.

 

 

Bagsidetekst:

Anmeldelse
I nat læste jeg “Hvor blå kan man bli'”. For mit vedkommende er natten blå. Det er der, hvor tankerne får frit løb, så selv uden digtenes musikledsagelse følte jeg, at jeg var i stemningen. Bluesdigte – for det er det, vi taler om, det er jo mere alvor end sjov. Det er levet liv. Det kræver mod at dele ud også af sit eget levede liv, og det tør M.C. Som læsere får vi indblik i modne kvinders (ulykkelige) kærlighedsliv – som mand oplever man nok ikke det så ofte, og man bliver beskæmmet, når man hører, hvor mange håbløse mænd, der findes derude, og hvor hårdt det egentlig kan være som kvinde at opleve. Personligt er mit favoritdigt dog den ironiske Ikeatekst om at fare vild i Ikea, hvor M.C. viser sin fine ironi og fortælleglæde, og det er også godt at høre lidt om samfundet med “Lovgivningsblues” om samtykkeerklæringer til sex og i “Coronablues”. Vores samfund ændrer sig unægteligt i overraskende og til tider foruroligende retninger…Tak for 5 års bluesdigte. Mand 57 år.