Skriv for sjov

Denne dag er for alle, som har lyst til at skrive.
Marianne Christensen giver oplæg og øvelser og guider jer igennem en stund med god skrivetid og nærvær.

Praktiske oplysninger

Alle får et personligt udbytte af mødet.
Pris: MobilePay 30254774
Ingen tilmelding, bare mød op fem minutter før.
Sted: Zoom, hvor du end er.

Tilbagemelding efter en fordybelsesdag:

Det er utroligt, hvor meget man kan lære og få endnu mere inspiration på et par timer!
I går deltog jeg i 2 timer på et af Marianne Christensens skrivekurser (kurset var på 6 timer, men så meget kunne jeg og min krop ikke rumme) – og jeg er næsten målløs over, hvad jeg kan – altså i forhold til at skrive.
Jeg fik vitterligt opdaget nye sider af mine muligheder ved tasterne.
At blive presset blidt, men sikkert ud af sin komfortzone via Mariannes skriveøvelser var som at opdage nyt land og nye muligheder.
Ikke blot nye sider blev opdaget/anet, men jeg fik også inspiration og lyst til bare at gå i gang med at skrive, og blev bekræftet i, at man lærer ved at skrive – ”skrive bukserne ud af bagdelene dagligt”
Det særlige ved kurset udover Mariannes øvelser var også, at opleve den koncentration, der var så befordrende under øvelserne, delingen af vores små korte historier og de andres reaktion. Og sidst men ikke mindst Mariannes intuitive tilbagemeldinger og forslag til, hvordan vi hver især kan forbedre vores tekster.
Hvordan får jeg den feedback fremover?
Hvis du har den mindste lyst til at skrive, og gerne vil give dig selv et skub, så vil jeg på det varmeste anbefale, at du tager på et af Mariannes skrivekurser – i går var der 2 pladser tilbage på Mariannes kursus tirsdag aften efter sommerferien, og hun finder sikkert på mere.
Mona Hvid, inspirator og futurist